Nu 20% korting met F1TV Pro

F1 TV Pro is met een aanbieding gekomen, en is daarmee de goedkoopste manier om Formule 1 te kijken in 2023. F1 TV Pro geeft voor een jaarlijks abonnement op seizoen 2023 20% korting.

De actie is per direct gelanceerd en loopt tot en met 26 februari 23:59. Voor dit jaar kost F1TV Pro 64,99 Euro. Met de korting wordt dit 51,99 Euro. Daarmee is F1TV Pro de goedkopste optie om in 2023 Formule 1 te kijken.

Door de prijsverhoging van ViaPlay van 13,99 euro naar 15,99 is het verschil met F1TV Pro alleen maar groter geworden.

Er zijn wel enkele voorwaarden, de actie is voor nieuwe accounts. Bestaande acties kunnen niet meedoen aan de actie. De korting wordt automatisch weergegeven op de website van F1TV Pro.

Betalen gaat via Visa of Mastercard. Heb je geen creditcard dan zijn er online diverse mogelijkheden om een virtuele creditcard aan te maken voor eenmalig gebruik.

Via F1 TV Pro krijg je naast de reguliere beelden ook onboard beelden van alle coureurs inclusief boordradio’s, een rondetijden kanaal, en een tracker-kanaal zodat je kan zien waar de coureurs zich op het circuit bevinden.

Daarnaast is het mogelijk om ViaPlay commentaar via F1TV Pro te luisteren en staan er diverse documentaires online.

Je kan je accounts op maximaal 6 apparaten delen, maar het bekijken van de race kan maar maximaal op 1 apparaat tegelijk.

Klik hier voor de aanbieding!

“ViaPlay gaat prijzen fors verhogen”

Volgens streamwijzer gaat ViaPlay haar prijzen voor het Formule 1-pakket voor komend seizoen fors verhogen.

Volgens de website stijgen de prijzen van ViaPlay met maar liefst 14 procent. Een maandabonnement gaat van 13,99 euro naar 15,99 euro. Ook wanneer je een jaarabonnement neemt, ontkom je niet aan de prijsstijging van ViaPlay. In plaats van 10,49 euro per maand, moet je dan 12,79 euro betalen. Dit is een stijging van maar liefst 22 procent.

De prijsstijging van een jaarabbonement is dus siginifcant hoger dan een maandabbonement. De nieuwe prijzen van het jaarabonnement gaan al op 1 februari 2023 omhoog. De prijsstijging van het ViaPlay-maandabonnement volgt dan een paar weken later, op 28 februari 2023.

Met 15,99 wordt ViaPlay samen met het duurste abonnement van Netflix de duurste streamingsdienst van Nederland.

WIl je voor komend jaar ViaPlay kijken, neem dan hier nog snel een abonnement voor de “oude prijzen”

Overigens verwachten wij dat F1TV Pro spoedig weer met haar jaarlijkse aanbieding zal komen. F1TV Pro zal goedkoper zijn dan F1 TV Pro maar net zoals in 2022 geen Nederlands commentaar bieden.

ViaPlay in Nederland door het miljoen

Het gaat goed met Viaplay in Nederland. Viaplay is sinds maart actief in Nederland en heeft nu al meer dan 1 miljoen abonnees.

Volgens Viaplay is dit beter dan verwacht. In totaal heeft Viaplay nu 6,4 miljoen abonnees wereldwijd. Het afgelopen jaar is dit meer dan 78% gegroeid.

CEO en Viaplay president Anders Jensen: “De internationale operaties presteren beter dan gepland, en we hebben de belangrijke mijlpaal van meer dan een miljoen abonnees op zowel de Nederlandse als Poolse markt bereikt.”

“De internationale Viaplay-operaties hebben 685k abonnees opgeleverd in dit kwartaal, meer dan het dubbele van het aantal nieuwe abonnees in het vorige kwartaal. De toevoeging van de Britse Premier League-rechten in Polen en Nederland hebben bijgedragen aan de groei. We verwachten dat onze internationale operaties vanaf 2024 op jaarlijkse basis winstgevend zijn, een jaar eerder dan verwacht. Dit komt door de combinatie van hogere sales groei dan voorspeld, en de prioritering van investeringen in Polen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De inkomsten zijn eveneens gegroeid, mede veroorzaakt door de hogere prijs in Nederland.”

Daarmee doelt hij op de huidige maandprijs van 13,99 euro na de introductieprijs van 9,99 euro in de eerste periode van het jaar.

ViaPlay tot einde van het jaar beschikbaar als lineair kanaal

Bij de consumentenbond en op sociale media zoals Twitter regent het klachten over ViaPlay. Veel kijkers klagen over slechte beeldkwaliteit en haperingen.

ViaPlay heeft nu een noodnummer geopend om kijkers met klachten persoonlijk te helpen: 010 – 300 6670.

Daarnaast heeft ViaPlay bekend gemaakt dat het lineaire kanaal bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway tot het einde van het jaar beschikbaar blijft. Dit lineaire kanaal maakt geen gebruik van de streamings-technologie, kijkers op dit kanaal hebben dan ook geen klachten.

Nu ook Nederlands commentaar bij F1TV Pro

Sinds juni is Nederlands commentaar weer een optie in F1TV Pro. Het commentaar van ViaPlay, van Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk, en Allard Kalff, is vanaf nu beschikbaar.

Commentator Olav Mol laat via Twitter weten voorlopig niet beschikbaar te zijn in F1TV Pro: “We zijn blij hoe het gaat en wat we kunnen met de app van @grandprixradio. Daarmee geven we een service waar heel veel mensen blij van blijken te worden.”

Tot eind vorig jaar was jarenlang het commentaar van Ziggo (en dus Olav Mol) in F1TV Pro als optie beschikbaar. Waarom aan het begin van het jaar geen Nederlands commentaar in F1TV Pro beschikbaar was is niet duidelijk.

Een abbonement op F1TV Pro afsluiten is hier mogelijk.

F1TV Pro komt met aanbieding

F1 TV Pro is met een aanbieding gekomen, en is daarmee de goedkoopste manier om Formule 1 te kijken dit jaar. F1 TV Pro geeft voor een jaarlijks abonnement op seizoen 2022 20% korting.

De prijs wordt daarmee 51,99 euro in plaats van 64,99 euro. Wil je een abonnement afsluiten doe dat dan hier: hier

Overigens heeft F1 TV Pro bevestigd dat het later dit jaar met optioneel Nederlands commentaar zal komen. Wanneer dit precies gaat gebeuren en wie dit commentaar gaat verzorgen is nog niet bekend gemaakt.

Voorlopig geen Nederlands commentaar op F1 TV Pro

Op F1 TV Pro zal voorlopig geen Nederland commentaar te horen zijn in 2022. F1 TV Pro begint het seizoen met Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees commentaar. F1 TV Pro heeft wel laten weten dat gedurende het seizoen andere talen kunnen worden toegevoegd.

Vorig jaar kon het commentaar van Ziggo nog worden geselecteerd. ViaPlay houdt het commentaar van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk dus voor haar eigen zender.

Ook T-mobile biedt Viaplay aan

Ook T-mobile biedt vanaf 1 maart ViaPlay aan. ViaPlay gaat 13,99 kosten bij T-mobile.

Voor mensen die hun contract bij T-mobile met één jaar verlengen krijgen ViaPlay de eerste vier maanden cadeau.Na deze vier maanden worden de kosten tot 1 augustus 2022 € 9,99 per maand.

Leo Hensen, directeur Marketing T-Mobile Nederland: “We zijn er trots op dat we een overeenkomst hebben gesloten met Viaplay. We zijn erg blij dat we onze klanten toegang kunnen bieden tot het beste wat er te zien is in de wereld van sport, exclusief entertainment en een selectie van het beste uit Hollywood. T-Mobile is de snelst groeiende provider op vast internet in Nederland en dankzij dit partnership kunnen onze klanten op de eerste rij zitten tijdens alle actie.”

Kim Poder, NENT Group Chief Commercial Officer: “Over slechts een paar weken kunnen Nederlandse kijkers zelf het unieke aanbod van Viaplay ervaren. We kijken er naar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te geven tot onze dienst. Van Viaplay Originals en internationale films en series, tot kindercontent en natuurlijk ’s werelds beste sportaanbod, we hebben voor ieder wat wils.’’