F1 TV Pro

F1 TV Pro is van Liberty Media, de officiële eigenaar van Formule 1. Grote voordeel? Het is met 7,92 euro per maand goedkoper dan ViaPlay (16 euro).

Wil je F1 TV Pro afsluiten, klik dan hier.

Naast de het live uitzenden van alle sessies is er ook een archief met daarin alle Formule 1 races tot en met 1981. Daarnaast zijn er ook documentaires en exclusieve shows te kijken.

Een voorbeschouwing of studie programma is er niet. Wel zijn er na elke Grand Prix analyses van ex Formule 1-coureur Jolyon Palmer.

Daarnaast is er voor de echte liefhebber ook Formule 2, Formule 3, en de Porsche Supercup.

Je kunt via F1 TV Pro je eigen camera positie selecteren, zo kun je bijvoorbeeld de gehele race on board meekijken met Max Verstappen. Daarnaast zijn er live rondetijden beschikbaar en is er veel data beschikbaar zoals bijvoorbeeld over topsnelheden en sectortijden.

Via F1 TV Pro kun je eigen commentator selecteren, dit kan in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees. Nederlands commentaar is sinds juni ook weer een optie. Voor het Nederlands commentaar gebruikt F1 TV Pro het commentaar van ViaPlay (Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk, en Allard Kalff).

Voor Engels commentaar heeft F1 TV Pro een eigen team. Hiervoor zijn Ben Edwards, Jolyon Palmer, Will Buxton, en tech-expert Sam Collins verantwoordelijk voor.

Je account delen kan , dat kan maximeel met 6 apparaten. Echter tijdens races kan er maar op één device gekeken worden. Je kan je account, om live Formule 1 te kijken, dus niet delen.