Viaplay biedt weer jaarabonnement aan

Viaplay biedt vanaf nu weer jaarabonnement aan. In september vorig jaar stopte Viaplay met het jaarabonnement, abonnementen die op dat moment nog doorliepen, zouden na afloop automatisch worden omgezet in een maandelijks lidmaatschap.

Het jaarabonnement dat terugkeert kost 12,73 euro per maand, of 153,48 euro voor één jaar. Het maandelijks opzegbare abonnement kost nog steeds 15,99 euro per maand, 191,88 euro op jaarbasis.

Waarschijnlijk heeft het opnieuw aanbieden van het jaarabonnement te maken met de kapitaalinjectie die Viaplay onlangs kreeg. Die toekomst van Viaplay is daarmee wat zekerder geworden. Viaplay heeft de Formule 1-rechten in Nederland tot en met 2024. Binnenkort begint het bieden voor de rechten vanaf 2025, Viaplay heeft al laten weten deze opnieuw te willen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *