De beste F1 gerelateerde games om geld mee te winnen

Wie houdt er nu niet van Formule 1? De meeste Formule 1 fans houden ook van games.Formule 1 fans houden allemaal van competitie, spanning, en racen.

F1 2023 van Codemasters is de beste Formule 1 game die er is met officiƫle licenties. Het spel komt jaarlijks met een verbeterde versie. De 2023 versie met nieuwe circuits zoals Las Vegas is net uit. Daarnaast is er ook F1 Manager 2022, waarin je eigen teambaas kan zijn. Binnenkort komt ook F1 Manager 2023 uit.

Daarnaast zijn er online nog vele Esport competities waarin je online kunt racen. Max Verstappen doet bijvoorbeeld ook veelvuldig.In Esport rijdt je online tegen online tegenstanders over de gehele wereld. In corona tijd reden zo de beste coureurs ter wereld regelmatig virtueel tegen elkaar.

In Rally 4 Riches kun je ook een game spelen. Je maakt daarbij niet alleen kans op de winst, maar ook op echt geld. De winnaar kan namelijk een leuk geldbedrag verdienen! Wie wil racen en winnen namelijk niet combineren? Win en bezoek binnenkort je favoriete Grand-Prix!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *