Nu 20% korting met F1TV Pro

F1 TV Pro is met een aanbieding gekomen, en is daarmee de goedkoopste manier om Formule 1 te kijken in 2023. F1 TV Pro geeft voor een jaarlijks abonnement op seizoen 2023 20% korting.

De actie is per direct gelanceerd en loopt tot en met 26 februari 23:59. Voor dit jaar kost F1TV Pro 64,99 Euro. Met de korting wordt dit 51,99 Euro. Daarmee is F1TV Pro de goedkopste optie om in 2023 Formule 1 te kijken.

Door de prijsverhoging van ViaPlay van 13,99 euro naar 15,99 is het verschil met F1TV Pro alleen maar groter geworden.

Er zijn wel enkele voorwaarden, de actie is voor nieuwe accounts. Bestaande acties kunnen niet meedoen aan de actie. De korting wordt automatisch weergegeven op de website van F1TV Pro.

Betalen gaat via Visa of Mastercard. Heb je geen creditcard dan zijn er online diverse mogelijkheden om een virtuele creditcard aan te maken voor eenmalig gebruik.

Via F1 TV Pro krijg je naast de reguliere beelden ook onboard beelden van alle coureurs inclusief boordradio’s, een rondetijden kanaal, en een tracker-kanaal zodat je kan zien waar de coureurs zich op het circuit bevinden.

Daarnaast is het mogelijk om ViaPlay commentaar via F1TV Pro te luisteren en staan er diverse documentaires online.

Je kan je accounts op maximaal 6 apparaten delen, maar het bekijken van de race kan maar maximaal op 1 apparaat tegelijk.

Klik hier voor de aanbieding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *