ViaPlay in Nederland door het miljoen

Het gaat goed met Viaplay in Nederland. Viaplay is sinds maart actief in Nederland en heeft nu al meer dan 1 miljoen abonnees.

Volgens Viaplay is dit beter dan verwacht. In totaal heeft Viaplay nu 6,4 miljoen abonnees wereldwijd. Het afgelopen jaar is dit meer dan 78% gegroeid.

CEO en Viaplay president Anders Jensen: “De internationale operaties presteren beter dan gepland, en we hebben de belangrijke mijlpaal van meer dan een miljoen abonnees op zowel de Nederlandse als Poolse markt bereikt.”

“De internationale Viaplay-operaties hebben 685k abonnees opgeleverd in dit kwartaal, meer dan het dubbele van het aantal nieuwe abonnees in het vorige kwartaal. De toevoeging van de Britse Premier League-rechten in Polen en Nederland hebben bijgedragen aan de groei. We verwachten dat onze internationale operaties vanaf 2024 op jaarlijkse basis winstgevend zijn, een jaar eerder dan verwacht. Dit komt door de combinatie van hogere sales groei dan voorspeld, en de prioritering van investeringen in Polen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De inkomsten zijn eveneens gegroeid, mede veroorzaakt door de hogere prijs in Nederland.”

Daarmee doelt hij op de huidige maandprijs van 13,99 euro na de introductieprijs van 9,99 euro in de eerste periode van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *