Nu ook Nederlands commentaar bij F1TV Pro

Sinds juni is Nederlands commentaar weer een optie in F1TV Pro. Het commentaar van ViaPlay, van Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk, en Allard Kalff, is vanaf nu beschikbaar.

Commentator Olav Mol laat via Twitter weten voorlopig niet beschikbaar te zijn in F1TV Pro: “We zijn blij hoe het gaat en wat we kunnen met de app van @grandprixradio. Daarmee geven we een service waar heel veel mensen blij van blijken te worden.”

Tot eind vorig jaar was jarenlang het commentaar van Ziggo (en dus Olav Mol) in F1TV Pro als optie beschikbaar. Waarom aan het begin van het jaar geen Nederlands commentaar in F1TV Pro beschikbaar was is niet duidelijk.

Een abbonement op F1TV Pro afsluiten is hier mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *