Ook T-mobile biedt Viaplay aan

Ook T-mobile biedt vanaf 1 maart ViaPlay aan. ViaPlay gaat 13,99 kosten bij T-mobile.

Voor mensen die hun contract bij T-mobile met één jaar verlengen krijgen ViaPlay de eerste vier maanden cadeau.Na deze vier maanden worden de kosten tot 1 augustus 2022 € 9,99 per maand.

Leo Hensen, directeur Marketing T-Mobile Nederland: “We zijn er trots op dat we een overeenkomst hebben gesloten met Viaplay. We zijn erg blij dat we onze klanten toegang kunnen bieden tot het beste wat er te zien is in de wereld van sport, exclusief entertainment en een selectie van het beste uit Hollywood. T-Mobile is de snelst groeiende provider op vast internet in Nederland en dankzij dit partnership kunnen onze klanten op de eerste rij zitten tijdens alle actie.”

Kim Poder, NENT Group Chief Commercial Officer: “Over slechts een paar weken kunnen Nederlandse kijkers zelf het unieke aanbod van Viaplay ervaren. We kijken er naar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te geven tot onze dienst. Van Viaplay Originals en internationale films en series, tot kindercontent en natuurlijk ’s werelds beste sportaanbod, we hebben voor ieder wat wils.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *